Arvonnan säännöt

FACEBOOKIN YSTÄVÄNPÄIVÄN LOUNASKILPAILUN SÄÄNNÖT.

  1. Järjestäjät

Pulla-pojat OY

  1. Osallistumiskelpoisuus

Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt

  1. Kilpailuaika

Kilpailuaika on päivityksen julkaisemisesta perjantaihin 14.2.2020 Klo 15.00 asti.

  1. Kuinka osallistua kilpailuun 

Arvontaan voi osallistua Pulla-Pojat oy:n facebookissa kommentoimalla kaverinsa nimen ystävänpäivä julkaisuun. Kaikkien kommentoijien keskuudesta arvotaan voittajat, kommentoija ja hänen mainitsemansa kaveri. Heille ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä.

  1. Palkinnot ja ehdot 

Palkintona on 5X lounaslippuja voittajalle ja hänen kaverilleen. Palkinto on käytettävissä vuoden 2020 aikana Pulla-poikien lounas-kahvilassa, jonka yhteystiedot löytyvät alempaa. Palkinnon arvo on 5×9€=45€per henkilö. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Palkinto on lunastettavissa Pulla-poikien Lounas-kahvilasta yhteystiedot alhaalla

Aktivointi ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

  1. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää arvonnan yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

  1. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon mahdollisen arpajaisveron.

YHTEYSTIEDOT

Leipomo Pulla-Pojat Oy

Tarmontie 1, 15860 Hollola

puh. 03 880 860

Olemme avoinna arkisin 6.30–15.30. Lounas 10-14.