Pulla-pojat yrityksen historia

Uuno Virtanen aloitti leipomotoiminnan Lahdessa Harjunaronkatu 15 alakerrassa 1957.

Toiminnan alku

Uuno Virtanen aloitti leipomotoiminnan Lahdessa Harjunaronkatu 15 alakerrassa 1957 jäätyään pois Leipätuote Oy toimitusjohtajan tehtävistä. Ensimmäiset tuotteet valmistuivat saman vuoden joulukuussa. Pojat Jussi ja Veli olivat myös mukana aloittamassa toimintaa.

21.11.1958 Leipomo merkitään kaupparekisteriin nimellä Pulla-Pojat Oy. Tilat käyvät nopeasti ahtaiksi ja kuusikymmen luvun puolivälissä aloitetaan uuden leipomon rakennustyö Hollolan kunnassa Salpakankaan teollisuusalueella. Vuonna 1965 uusi leipomo ja kahvila otetaan käyttöön ja leipomo toiminta siirtyy Hollolaan.

Sukupolvenvaihdos

Uuno Virtasen jäädessä vuonna 1978 eläkkeelle pojat Jussi ja Veli perheineen ottavat vetovastuun yrityksestä. Vuonna 1989 Leipomotoiminta siirtyy kokonaisuudessaan Veli Virtasen perheen omistukseen. 2000-luvulla vetovastuun ottivat hänen poikansa Vesa ja Kari Virtanen.

10.12.2015 vetovastuu siirtyi kokonaan Kari Virtaselle.

Nykyään leipomo toimii Hollolassa ja valmistuksessa ovat niin ruokaleivät, kahvileivät kuin konditoriatuotteetkin. Leipomon yhteydessä toimii myös lounas-kahvila ja myymälä.