Konditoriatuotteet

Valikoimistamme löytyy erilaisia täytekakkuja, leivoksia ja kuppikakkuja.

Täytekakut

Lisätietoa

Sacherkakku

Ravintosisältö/näringsvärde per 100 g:

Energia/Energi1442 kJ/345 kcal
Rasvaa/Fett13,6 g
josta tyydyttynyttä/varav mättat10,2 g
Hiilihydraattia/Kolhydrat49,6 g
josta sokeria/varav socker39 g
Ravintokuitua/Kostfiber2 g
Proteiinia/Protein4,3 g
Suolaa/Salt0,2 g
Laktoosia/laktos0 g/100g
Laktoositon. .

Ainesosat/Ingredienser:

 VEHNÄJAUHO, sokeri, KANANMUNA,
VEHNÄTÄRKKELYS, emulgointiaineet (E472b, E475),
nostatusaineet,(E450, E500), jauhonparanne, vesi,
suklaa (sisältää mm.kasvirasva, kaakaojauhe, soijalesitiini (E322),
aromi (vanilliini)), aprikoosimarmelaadi (aprikoosi,hyytelöimisaineet
(E1442, E440), happamuuden-säätöaine,(E330), stabilointiaine (E333),
säilöntäaine (E202), väriaine,(E160a)), margariini,
(sisältää mm. emulgointiaineita (E471,E472e)), konjakki,
Säilytys lämpötila 4-8 astetta
600g
Lisätietoa

Vadelma-Suklaa-kakku 8-10 hengelle

Ravintosisältö/näringsvärde per 100 g:

Energia/Energi1318 kJ/316 kcal
Rasvaa/Fett21 g
josta tyydyttynyttä/varav mättat7,5 g
Hiilihydraattia/Kolhydrat28,7 g
josta sokeria/varav socker22,7 g
Proteiinia/Protein2,8 g
Suolaa/Salt0,38 g
Laktoosia/laktos0 g/100g
Laktoositon

Ainesosat/Ingredienser:

Vehnäjauho, sokeri, kananmuna,vehnätärkkelys, emulgointiaineet (RE472b,E475), nostatusaineet (E450),E500), kasvirasva, vadelmakermatäyte, vadelmahillo josta 37% vadelmaa (sakeuttamisaine (E440), happamuudensäätöaine (E330), säilöntäaine (E211), suklaarouhe (RASVATON MAITOJAUHE, aromi (saattaa sisältää pieniämääriä hasselpähkinää ja mantelia.

 

Säilytys lämpötila 4-8 astetta
600 g

Hääkakut

Ristiäiskakut

Ylioppilasjuhla- ja valmistujaiskakut

Syntymäpäiväkakut

Kakkukoristeet

Leivokset